Fii la curent cu Promotiile si ofertele noastre:

Coroana funerara cu trandafiri si lisianthus

1110.00 lei
Text pentru felicitare
Alege data si ora livrarii
  • Descriere
  • Livrare
  • Acest produs contine: 18 trandafiri verzi, 10 lisianthus, 15 mini gerbera, 6 cupe phalaenopsis, 1 tillandsia xerographica, 5 asparagus falcatus, 4 frunze argintii, si alte materiale.

    Pretul produsului pe care l-ati ales din floraria online Iris include o felicitare cadou, pe care vom scrie caligrafic textul ales de dumneavoastra. Serviciul de livrare flori este gratuit in Bucuresti si functioneaza prin curieri proprii, astfel incat florile sa ajunga in stare perfecta la destinatarul ales. In functie de stoc si de sezon, produsele pot suferi mici modificari. Extraoptiunile sunt cu titlu de prezentare si nu sunt incluse in pretul produsului, insa acestea pot fi comandate alaturi de produsele dorite, din categoria "Extraoptiuni". Comanda acum in Bucuresti, flori cu livrare gratuita! Pentru livrarile in tara, florile vor fi livrate de colaboratori locali. Produsele pot suferi modificari (tipul florilor, cutiile, ambalajele, alte materiale componente), in functie de stocul colaboratorului local. Programul de livrare poate fi diferit in fiecare localitate. Simplu si frumos!

  • Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti și în zonele limitrofe acestuia.

    Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda vă rugăm să le completați la secțiunea “mesaj pentru operatori”.