Fii la curent cu Promotiile si ofertele noastre:

Florari din 1970

Florari din 1970.

Sunt atatea feluri de flori, buchete si aranjamente, dar dintre toate, pe cele de la Floraria Iris le recunosti dintr-o singura privire. Acest lucru nu este intamplator, ci se cuvine sa il datoram timpului indelungat pe care l-am petrecut in compania florilor, intelegandu-le prin simtire si manuindu-le cu talentul pe care tot ele ni l-au croit – unul fara cusur.

Si a mai fost ceva. Cineva! Un om pe nume Nicu, cel dintai florar al Bucurestilor, cel de la care am invatat maiestrie si am furat sclipiri de maestru. Asa a inceput totul, in 1970, intr-un moment in care am ales drumul Florariei Iris.

Ne place sa ne minunam cum am scris impreuna istoria de pe Calea Mosior, cea pe care am deschis prima florarie Iris. Intr-un loc simbolic, langa Biserica Sf. Gheorghe Vechi, considerata cea mai veche vatra a orasului si locul care marca o mare raspantie de drumuri, noi l-am inceput pe al nostru si de atunci, ne-au trecut prin fata vremuri si oameni. Tot aici suntem si astazi, cu sediul ce ne este si atelier, intr-o casa muzeu – ce a fost proiectata in vremea in care a fost prima oara pietruita Calea Mosilor.

In timpul ce-a trecut, am crescut si am asezat in revista file de realizari si invataturi, care ne fac sa fim prezenti astazi ca o florarie cu istorie si prestanta in viata oamenilor cu care ne intersectam.

Ne mandrim cu faptul ca Floraria Iris este o afacere de familie, ajunsa acum la a doua generatie ce duce mai departe unul dintre cele mai frumoase branduri pur romanesti. Din ea face parte si Nicu Bocancea, florist recunoscut pe plan international, ce a fost desemnat castigatorul locului 7 la Interflora Europa Cup 2016. In viziunea lui artistica se oglindesc toate evenimentele pe care le transformam in expozitii viu colorate, toate buchetele si aranjamentele ce inspira creativitate si emotie in stare pura.

In sclipirile din ochii oamenilor ne vedem bucuria de a iubi ceea ce facem. Va marturisim ca in fiecare zi recunoastem in emotiile oamenilor ce ne trec pragul nerabdarea cu care asteapta sa se implineasca o dorinta sau un basm, in care florile Iris fac parte din decor.

Povestea continua in fiecare zi si suntem atat de fericiti ca si noi, si voi, suntem personajele ei principale!