Fii la curent cu Promotiile si ofertele noastre:

Locul 4 in Europa

Il avem in familie - ca doar stiti ca Floraria Iris este o afacere de familie – pe Nicu Bocancea, al nostru director de creatie si al lumii intregi campion si profesor prin excelenta in domeniul floristicii.

Se implinesc deja ani buni de cand Nicu spune povesti prin flori, iar tot timpul ce-a trecut, l-am numarat in reusite nenumarate printre care notam locul 4 la Campionatul European de Floristica EuroCup2022, locul 1 la „Best flower designers exhibition” organizat de Regina Ana a Romaniei, locul 3 la Singapore Garden Festival. A reprezentat Flower Fundamentals in calitate de ambasador la expozitia din Essen, a fost maestrul florist la FLOOS si i-au fost intalnite lucrarile in doua editii consecutive ale prestigiosul catalog International Floral Art, albumul ce aduna la fiecare editie lucrari deosebite ale tuturor floristilor din lume.

Din toate aceste experiente si cunostinte, Nicu a dat mai departe, invatand alti pasionati ai artei florale prin workshopuri si demonstratii sustinute in Marea Britanie, Rusia, Spania, Germania, Polonia, Danemarca, Belgia si, bineinteles, Romania.

Cum au fost posibile toate acestea? Prin ore indelungi de studiu, printr-o atentie indreptata exclusiv asupra florilor, prin lectii luate de la mentorul Gregor Lersch, prin pasiune si dedicare. Intrebat daca ar vrea sa faca altceva, Nicu spune ca n-ar putea. Ca nu ar fi fericit daca nu ar fi printre ale sale flori.

Asa se face ca zi de zi, il poti intalni in atelierul Florariei Iris, pe Calea Mosilor 34, lucrand floare cu floare aranjamente ce sunt opere de arta in adevaratul sens al cuvintelor. Si pentru a-l cunoaste macar un pic, va lasam in compania catorva dintre cuvintele lui „Pentru ca actiunile noastre ne definesc, este timpul sa ne schimbam mentalitatea, sa invatam sa respiram din nou, incet, calm si sa traim simplu, in armonie cu ritmurile naturii, chiar daca de multe ori acest lucru poate insemna sa ne oprim si doar sa-i ascultam simfonia”.