Fii la curent cu Promotiile si ofertele noastre:

Cum platesc

Cum platesc

Daca ai cautat o florarie online care sa le faca pe toate – livrari buchete, livrari aranjamente sau livrari plante, ei bine ai ajuns unde trebuie – la Floraria Iris.

Livram flori sau fire de bucurie, pentru a transmite din partea ta cele mai sincere sentimente si aprecieri. In procesul de cumparare, vrem sa ai o experinta placuta, desfasurata in siguranta, in urma careia sa legi o conexiune emotionala cu cea careia ii trimiti un aranjament unic, un buchet fabulos sau o planta ce ii va spune mereu ca te gandesti la ea.

In magazinul nostru online, poti alege dintre nenumaratele aranjamente, buchete sau plante, pentru a se potrivi emotiilor pe care vrei sa le transmiti. Apoi continui procesul de achizitie in conditii de siguranta, gandit anume pentru a-ti fi intuitiv si usor de parcurs.

In functie de cum preferi si de cum iti este mai usor, noi iti asiguram confortul de a alege una dintre urmatoarele optiuni de plata:

1. Credit card/Debit card. Poti plati fara griji cu cardul tau de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate si procesate de catre mobilPay. Noi te asiguram ca nu stocam nici una dintre datele de card folosite in platile online catre Floraria Iris.

Netopia mobilpay

2. Cash la livrare. Vrei sa platesti cu bani cash? Nicio problema. Noi iti aducem florile pe care ti le doresti, iar tu ii poti inmana suma datorata curierului nostru. Pasul urmator: daruiesti chiar tu cadoul frumos colorat persoanei potrivite!

3. Plata la sediul Floraria Iris – Calea Mosilor, 34. Ai drum pe la noi? Te asteptam cu drag sa te impresionam cu noile decoruri din Atelier. Apoi, dupa o repriza de admirat, poti achita comanda direct la noi – cash sau cu cardul. Daca alegi aceasta modalitate de plata, ai doua optiuni: poti fie sa ridici comanda atunci cand vii sa o achiti, fie o livram noi mai apoi, cui doresti tu. In oricare dintre cazuri, suntem nerabdatori sa ne cunoastem in persoana.

4. Plata prin transfer bancar. Daca alegi aceasta optiune, imediat dupa terminarea comenzii vei primi pe email suma finala si toate datele de care ai nevoie pentru a efectua transferul. Dupa inregistrarea comenzii, asteptam sa ne trimiti dovada platii pe comenzi@florariairis.ro si imediat apoi, noi iti vom pregati comanda pentru a ti-o inmana sau pentru a o livra. Ulterior, in termen de 2-3 zile lucratoare iti vom trimite factura aferenta comenzii tale prin email, pe adresa pe care ai folosit-o atunci cand ti-ai creat contul de utilizator pe site-ul Floraria Iris.