Nu aveti nici un produs in cos!

Aranjament floral Premium Deluxe 2

980 Lei1 Optiuni incluse

2 Finalizeaza comanda

Aranjament floral Premium Deluxe 2

Surprinde cu un cadou special: un aranjament floral alcatuit din 6 cupe orhidee phalaenopsis, 10 trandafiri de gradina ciclam, 6 wax roz, 10 trandafiri lila, 8 trandafiri rosii, 1 bulb amaryllis, vas ceramic si alte materiale, alaturi de o sticla de sampanie rece si un tort Zoomserie delicios. 

 

 

Pretul acestui aranjament floral nu se modifica in functie de cele doua extraoptiuni: sticla de sampanie si tortul Zoomserie. Astfel, clientul are posibilitatea de a alege daca sa le includa sau nu in comanda sa printr-o simpla actionare a bifei din dreptul lor. Livrarea este gratuita.
 

Acest aranjament poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest aranjament prin plata cu cardul sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.


Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site. livrari buchete flori, flori online, buchet domnisoara de onoare, florarie online, aranjamente florale nunta, livrari flori, aranjament floral martie, Buchet ranunculus B90, magazin online flori, livrare flori, flori premium deluxe, premium deluxe, flori premium, tort zoomserie

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.