Nu aveti nici un produs in cos!

Aranjament floral Premium Deluxe 1

1.050 Lei1 Optiuni incluse

2 Finalizeaza comanda

Aranjament floral Premium Deluxe 1

Reteta perfecta pentru un cadou deosebit:  o sampanie rece, un tort delicios Zoomserie si un aranjament floral in care am adunat cele mai nobile flori: 10 trandafiri albi, 10 lalele albe, 18 trandafiri roz deschis, 2 hortensie alba, 3 brunia verde, 10 tillandsia, 7 cupe orhidee phalaenopsis alb, radacina si alte materiale.

 

Pretul acestui aranjament floral nu se modifica in functie de cele doua extraoptiuni: sticla de sampanie si tortul Zoomserie. Astfel, clientul are posibilitatea de a alege daca sa le includa sau nu in comanda sa printr-o simpla actionare a bifei din dreptul lor. Livrarea este gratuita.

 

Acest aranjament poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest aranjament prin plata cu cardul sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.


Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site. livrari flori, aranjamente florale nunta, flori online, Aranjament floral 27, livrare flori, florarie online, livrari buchet flori, magazin online flori, buchete de mireasa, premium deluxe, flori premium, flori premium deluxe, tort zoomserie

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.