Nu aveti nici un produs in cos!

Buchet cu trandafiri de gradina B43

715 Lei1 Alege dimensiunea preferata

2 Adauga cateva extraoptiuni

3 Finalizeaza comanda

Buchet cu trandafiri de gradina B43

Un buchet cu totul deosebit format din 5 trandafiri Patience, 4 trandafiri Juliet, 10 trandafiri White O'Hara, 3 hortensii albe (ATENTIE IN SEZON -> aprilie – octombrie), 3 gerbera albe, 3 cupe de orhidee phalaenopsis crem, 5 trandafiri de gradina roz pal, 2 aspidistra, 7 frunze argintii, muehlenbeckia, 2 pachete de eucalipt, 10 fire de hedera, coral fern, panicum si alte accesorii.

 

In limita stocului disponibil.


Pretul acestui buchet de trandafiri nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pret. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.


Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.Buchet ranunculus B90, livrare flori, aranjament floral martie, flori online, aranjamente florale nunta, livrari buchete flori, livrari flori, buchet domnisoara de onoare, florarie online, magazin online flori

Recomandarile noastre


Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.