Nu aveti nici un produs in cos!

Buchet trandafiri B91

290 Lei1 Alege dimensiunea preferata

2 Adauga cateva extraoptiuni

3 Finalizeaza comanda

Buchet trandafiri B91

Buchet de trandafiri, plin de culoare, potrivit oricarui sezon si pentru orice persoana alcatuit din 25 trandafiri rosii, plumosus, crengute de hedera, funda rosie si alte materiale.

 
Acest buchet contine: 25 fire
 
 
 
In limita stocului disponibil.
 
 
Pretul acestui buchet nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest aranjament poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.
 
 
Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.
 
Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.
 livrare flori, Buchet ranunculus B90, livrari flori, aranjament floral martie, magazin online flori, aranjamente florale nunta, buchet domnisoara de onoare, flori online, florarie online, livrari buchete flori

Recomandarile noastre


Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.