Nu aveti nici un produs in cos!

Aranjament floral in dovleac AF291

360 Lei1 Adauga cateva extraoptiuni

2 Finalizeaza comanda

Aranjament floral in dovleac AF291

Aranjament floral deosebit lucrat in dovleac compus din 6 trandafiri Free Spirit, 7 trandafiri rosii, 5 Hypericum, 4 Cymbidium, 5 Euphorbia, 3 Asclepias, 3 Leucospermum, 2 Cartamus, 3 Santini caramiziu, 2 Hortensia, 4 Skimmia, 2 Amaranthus  si alte materiale.

 

 

In limita stocului disponibil.

 

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest aranjament floral poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.


Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.

 florarie online, magazin online flori, livrari buchet flori, buchete de mireasa, flori online, Aranjament floral 27, aranjamente florale nunta, livrari flori, livrare flori

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.