Nu aveti nici un produs in cos!

Aranjament floral AF266

170 Lei1 Adauga cateva extraoptiuni

2 Finalizeaza comanda

Aranjament floral AF266

 

Un aranjament floral deosebit compus din 15 ranunculus rosu, eucalipt, cutie alba marimea 1, funda rosie  si alte materiale.

 

 

 

In limita stocului disponibil.

Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest aranjament floral poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.

 buchete de mireasa, aranjamente florale nunta, florarie online, livrare flori, Aranjament floral 27, livrari flori, magazin online flori, flori online, livrari buchet flori

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.