Nu aveti nici un produs in cos!

Lumanari de cununie LC45

605 Lei1 Finalizeaza comanda

Lumanari de cununie LC45

 

LumanarI de cununie compuse din 3 trandafiri Beatrice, 2 trandafiri Patience, 3 craspedia, 1 trandafir Green Pink, 1 cupa phalaenopsis detroit, 2 trandafiri White O'Hara, eucalipt si alte materiale.

 

 

In limita stocului disponibil.

Pretul acestei lumarari de cununie este pe pereche si nu include alte accesorii exceptandu-le pe cele din descriere. Pentru a va putea livra modelul dorit, va rugam sa il comandati cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.Costurile de livrare sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia, in limita disponibilitatii.

In situatia in care doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale pentru  botez , puteti primi consiliere de specialitate la numarul de telefon 0732 148 255 sau pe e-mail : atelier@florariairis.ro .

Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.

 
 

 

 

 

 

 livrari buchet flori, florarie online, Aranjament floral 27, aranjamente florale nunta, flori online, magazin online flori, buchete de mireasa, livrari flori, livrare flori

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.