Nu aveti nici un produs in cos!

Lumanari de cununie LC28

710 Lei1 Finalizeaza comanda

Lumanari de cununie LC28

 

Lumanare de cununie (dimensiune 60-70cm) alcatuita din 7 trandafiri Kahala, 10 lathirus alb (ATENTIE IN SEZON -> martie, iulie si decembrie), 3 trandafiri mini Antique, 3 cupe vanda grena, jasmine, eucalipt, aspidistra, 5 trandafiri Juliet si alte materiale.

 

In limita stocului disponibil.

 

Pretul acestei lumarari de cununie este pe pereche si nu include alte accesorii exceptandu-le pe cele din descriere. Pentru a va putea livra modelul dorit, va rugam sa il comandati cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.Costurile de livrare nu sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia, in limita disponibilitatii.

In situatia in care doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale pentru  botez , puteti primi consiliere de specialitate la numarul de telefon 0732 148 255 sau pe e-mail : atelier@florariairis.ro .

Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.

 

 livrari buchet flori, Aranjament floral 27, livrare flori, magazin online flori, florarie online, buchete de mireasa, aranjamente florale nunta, flori online, livrari flori

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.