Nu aveti nici un produs in cos!

Buchet BMN79

275 Lei1 Finalizeaza comanda

Buchet BMN79

 

Buchet alcatuit din 5 trandafiri Sweet Dolomiti, 5 bujori roz pal (ATENTIE IN SEZON -> aprilie – iunie), 3 bouvardia roz, 3 lisianthus roz, 4 alstroemeria roz si alte materiale.

 

IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

 

 

Pretul acestui buchet nu include alte accesorii exceptand cele din descriere. Pentru a va putea livra buchetul dorit de dumneavoastra va rugam sa dati comanda cu cel putin 2 saptamani inaintea evenimentului. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

 
Costurile de transport sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la evenimentul dumneavoastra si pentru programari la Atelierul nostru, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0732 148 255.

Mentionam ca pentru evenimente lucram doar cu programari pentru a evita orice neintelegeri.

 

 livrari flori, flori online, aranjamente florale nunta, florarie online, buchete de mireasa, livrari buchet flori, Aranjament floral 27, magazin online flori, livrare flori

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.