Fii la curent cu Promotiile si ofertele noastre:

Buchet BMN17

425 lei
Adauga extraoptiuni
Adauga mesajul tau
Alege data si ora livrarii
  • Descriere
  • Livrare
  • Acest produs contine: 4 trandafiri roz pal, 6 trandafiri albi, 5 trandafiri Vuvuzela, 2 trandafiri David Austin Patience, 3 mini trandafiri Bridal Piano, 3 hypericum alb, 3 lisianthus alb, 2 mini trandafiri roz pal, eucalipt Baby Blue si alte materiale.

    Pretul produsului pe care l-ati ales din floraria online Iris include o felicitare cadou, pe care noi vom scrie caligrafic textul ales de dumneavoastra si o vom atasa produsului comandat. Serviciul de livrare flori este gratuit si functioneaza prin curieri proprii, asa incat florile sa ajunga in stare perfecta la destinatarul ales. Extraoptiunile (ghiveci ceramic, dulciuri, punga de cadou etc.) sunt cu titlu de prezentare si nu sunt incluse in pretul produsului, insa acestea pot fi comandate alaturi de florile pe care le doriti, din categoria „Extraoptiuni”. Fiecare buchet/aranjament este lucrat de unul dintre floristii nostri, cu flori proaspete, atentie si suflet! Comanda acum in Bucuresti, in tara sau international flori cu livrare gratuita.. Simplu si frumos!

  • Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti și în zonele limitrofe acestuia.

    Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda vă rugăm să le completați la secțiunea “mesaj pentru operatori”.