Nu aveti nici un produs in cos!

Coroana funerara F113

670 Lei1 Finalizeaza comanda

Coroana funerara F113

Coroana funerara alcatuita din 6 crizanteme verzi, 5 santini verde, 6 astilbe( ATENTIE IN SEZON - martie-octombrie), 5 trahelium verde, 5 trahelium alb, 10 cupe orhidee cymbidium (ATENTIE IN SEZON -octombrie - decembrie si ianuarie-martie), 15 trandafiri, 5 plumosus si alte materiale.

 

In limita stocului disponibil.

 

Pretul acestei coroane funerare nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest aranjament poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.flori online, florarie online, Aranjament floral 27, livrare flori, livrari buchet flori, magazin online flori, livrari flori, aranjamente florale nunta, buchete de mireasa

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.