Nu aveti nici un produs in cos!

Cos de flori C24

395 Lei



1 Adauga cateva extraoptiuni

2 Finalizeaza comanda

Cos de flori C24

Se spune ca portocaliul este culoarea oamenilor puternici; De aceea, am creat un cos predominant cu aceasta culoare, alcatuit din 19 trandafiri portocalii, 10 lalele portocalii (ATENTIE IN SEZON- decembrie, ianuarie-mai), 5 cupe orhidee cymbidium verzi, 1 hortensie verde, 3 brunia, eucalipt, aspidistra, raphis, hedera, plumosus, cos si materiale.

 

In limita stocului disponibil.



Pretul acestui cos nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest cos poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest cos prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.



aranjamente florale nunta, livrari buchete flori, livrari flori, florarie online, flori online, aranjament floral martie, buchet domnisoara de onoare, livrare flori, magazin online flori, Cos de flori C24

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.