Nu aveti nici un produs in cos!

Cos de flori C134

320 Lei1 Adauga cateva extraoptiuni

2 Finalizeaza comanda

Cos de flori C134

Cosul de flori in tonuri reci, pastelate, este potrivit pentru a fi oferit la ocazii de orice tip si este compus din 3 fire de liliac alb, 1 hortensie albastra, 5 trandafiri mini-rosa, 5 lisianthus, 4 hipericum ,5 cupe de cymbidium si alte materiale.

 

 

In limita stocului disponibil.

 

Pretul acestui cos de flori nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest buchett poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.


Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.Aranjament floral 27, flori online, aranjamente florale nunta, buchete de mireasa, livrari buchet flori, livrare flori, magazin online flori, livrari flori, florarie online

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.