Nu aveti nici un produs in cos!

Buchet mixt b103

325 Lei1 Alege dimensiunea preferata

2 Adauga cateva extraoptiuni

3 Finalizeaza comanda

Buchet mixt b103

Puritatea albului si un strop de culoare, pentru a pastra simplitatea si eleganta cu 6 mini rosa albi, 4 matiola lila, 6 trandafiri albi, 12 cupe orhidee phalaenposis albe, 2 hortensii albe si alte materiale.
 
 
Acest buchet contine: 24 fire

In limita stocului disponibil.

Pretul acestui buchet de trandafiri nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.flori online, florarie online, Aranjament floral 27, livrare flori, buchete de mireasa, magazin online flori, aranjamente florale nunta, livrari buchet flori, livrari flori

Recomandarile noastre


Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.