Nu aveti nici un produs in cos!

Buchet cu trandafiri de gradina B79

325 Lei1 Alege dimensiunea preferata

2 Adauga cateva extraoptiuni

3 Finalizeaza comanda

Buchet cu trandafiri de gradina B79

Buchet dedicat primaverii, alcatuit din 10 trandafiri de gradina roz, 6 lalele roz ( ATENTIE IN SEZON- ianuarie-aprilie ), 15 ranunculus rosu( ATENTIE IN SEZON- ianuarie-martie ), 15 frezia albe, 10 minirosa roz, crengute cu muguri, vaccinum.

 

Acest buchet de flori contine: 62 fire
 

In limita stocului disponibil.Pretul acestui buchet nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Acest buchet poate fi lucrat si in alte culori, altele decat cele prezentate pe site. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru orice alte informatii cu privire la comanda va rugam sa le completati la sectiunea “mesaj pentru operatori”. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.livrari flori, florarie online, aranjamente florale nunta, livrari buchete flori, magazin online flori, flori online, livrare flori, aranjament floral martie, buchet domnisoara de onoare, Buchet cu trandafiri de gradina

Recomandarile noastre


Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.