Nu aveti nici un produs in cos!

Buchet mixt BMN260

310 Lei1 Finalizeaza comanda

Buchet mixt BMN260

Fie ca ai o rochie de alb imaculat sau este ivoire, buchetul acesta colorat va face un contrast vesel si neobisnuit; Compozitie buchet: 5 trandafiri creme de la creme, 6 trandafiri mini portocalii, 7 lisianthus mov, 10 fresia alba, 10 fresia porto, 1 hortensie albastra (ATENTIE IN SEzON - aprilie – octombrie) si alte materiale.

 

Pretul acestui buchet nu include alte accesorii exceptand cele din descriere. Pentru a va putea livra buchetul dorit de dumneavoastra va rugam sa dati comanda cu cel putin 2 saptamani inaintea evenimentului. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.


Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la evenimentul dumneavoastra si pentru programari la Atelierul nostru, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0732 148 255.

Mentionam ca pentru evenimente lucram doar cu programari pentru a evita orice neintelegeri.livrari flori, buchete de mireasa, aranjamente florale nunta, magazin online flori, livrari buchet flori, florarie online, Aranjament floral 27, livrare flori, flori online

Recomandarile noastre


Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.