Nu aveti nici un produs in cos!

Aranjament pentru masa cu lalele si hortensie A10

Pretul este disponibil doar la cerereFormular de contact


Aranjament pentru masa cu lalele si hortensie A10

Un aranjament pentru masa plin de culoare si stil, ce va poate ajuta sa creati atmosfera dorita.


Aranjamentele au titlu informativ. In calcularea pretului pentru aceste tipuri de aranjamente florale conteaza mai multe aspecte: bugetul, locatia, culorile sau florile preferate de fiecare client.

Pentru a va putea livra aranjamentul de masa dorit de dumneavoastra va rugam sa dati comanda cu cel putin 2 saptamani inaintea evenimentului. Puteti cumpara acest aranjament prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau in oricare dintre locatiile noastre pe care le gasiti la sectiunea “Cum platesc”.
 
Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la evenimentul dumneavoastra si pentru programari la Atelierul nostru, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0732 148 255.

Mentionam ca pentru evenimente lucram doar cu programari pentru a evita orice neintelegeri.magazin online flori, Aranjament pentru masa cu lalele, livrare flori, aranjament pentru masa, buchet orhidee, flori online, florarie online, livrari flori, livrari buchete flori, aranjamente florale nunta

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.