Nu aveti nici un produs in cos!

Ghirlanda cu gardenie, trandafiri si orhidee CB25

2.125 Lei1 Finalizeaza comanda

Ghirlanda cu gardenie, trandafiri si orhidee CB25

O ghirlanda superba, bogata in culoare si flori, lucrata din 50 cupe orhidee phalaenopsis, 50 trandafiri, 20 minirose, 60 lalele, 3 fire orhidee cymbidium, 9 calle, gardenie si materiale.


Pretul acestui decor cristelnita nu include alte accesorii exceptandu-le pe cele din descriere. Pentru a va putea livra modelul dorit,va rugam sa il comandati cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.

 

IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

 


Puteti cumpara acest decor cristelnita direct de pe site, completand formularul de comanda, sau prin telefon la numarul 0732148256. Plata se poate face: cu cardul on-line ( in cazul comenzii plasate direct pe site), prin transfer bancar cu confirmarea platii anterior livrarii sau ramburs la livrarea comenzii.Mai multe detalii privind modalitatile de plata gasiti la sectiunea “Cum platesc”.

Costurile de livrare nu sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia, in limita disponibilitatii.

In situatia in care doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale pentru  botez , puteti primi consiliere de specialitate la numarul de telefon 0732 148 255 sau pe e-mail : atelier@florariairis.ro.

Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.aranjamente florale nunta, livrari flori, livrari buchete flori, florarie online, flori online, decor cristelnita, buchete de mireasa, livrare flori, trandafiri si orhidee CB25, Ghirlanda cu gardenie, magazin online flori

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.