Nu aveti nici un produs in cos!

Buchetele cu trandafiri, lalele si frezii CB9

80 Lei1 Finalizeaza comanda

Buchetele cu trandafiri, lalele si frezii CB9

Un buchetel elegant, cu multa verdeata, lucrat din 3 trandafiri esperance, 2 lalele albe, 2 frezii albe, aralia, salal si aspidistra.


Pretul acestui decor cristelnita nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. 
Pentru a va putea livra modelul dorit,va rugam sa il comandati cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.

 

Puteti cumpara acest décor cristelnita direct de pe site, completand formularul de comanda, sau prin telefon la numarul 0732148256. Plata se poate face: cu cardul on-line ( in cazul comenzii plasate direct pe site), prin transfer bancar cu confirmarea platii anterior livrarii sau ramburs la livrarea comenzii.Mai multe detalii privind modalitatile de plata gasiti la sectiunea “Cum platesc”.


Costurile de livrare nu sunt incluse in pret. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia, in limita disponibilitatii.
 

In situatia in care doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale pentru  botez , puteti primi consiliere de specialitate la numarul de telefon 0732 148 255 sau pe e-mail : atelier@florariairis.ro.

Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe  acest site.magazin online flori, Buchetele cu trandafiri, lalele si frezii CB9, buchete de mireasa, livrare flori, florarie online, flori online, decor cristelnita, livrari buchete flori, livrari flori, aranjamente florale nunta

Produsul a fost adaugat. Doresti si o felicitare?

Nu vreau felicitare

Produsul a fost adaugat.


Florile si/sau accesoriile acestui buchet/aranjament, pot fi disponibile incepand cu 5 pana la 14 zile de la momentul comenzii dumneavoastra, in situatia in care florile respective sunt in sezon. Pentru florile/accesoriile care nu sunt in sezon exista posibilitatea de a nu fi gasite. De aceea veti primi confirmarea in 24 de ore de la plasarea comenzii.


Totodata puteti opta pentru inlocuirea florilor/accesoriilor indisponibile, cu unele similare, pe care le avem in stoc. In modul acesta puteti primi comanda mult mai curand

Continuarea comenzii constitue acceptul dumneavoastra fata de cele de mai sus.